Kako natjerati momka da vas pozove na ples kao prethodi: 10 koraka

Sadržaj:

Kako natjerati momka da vas pozove na ples kao prethodi: 10 koraka
Kako natjerati momka da vas pozove na ples kao prethodi: 10 koraka
Anonim

Pronalaženje datuma za ples može biti zaista stresno, posebno u srednjoj školi. Dobivanje momka kojeg volite pitati može biti još zastrašujuće, ali ne mora biti. Ako ga bolje upoznate, a zatim posebno iznesete ples, možda ćete moći natjerati dječaka koji vam se najviše sviđa da vas pozove na ples.

Koraci

1. dio od 2: Bolje ga upoznajte

Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 1
Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 1

Korak 1. Družite se s njim

Ako želite da vas dječak koga volite pozvati na predstojeći ples, morate se pobrinuti da zna ko ste. Ako već niste prijatelji, počnite raditi neke iste stvari koje on radi - možda je u šahovskom klubu ili u debatnom timu ili svira neki instrument. Pridruživanje nekom od klubova ili timova kojima pripada pružit će vam priliku da se družite s njim. Ako ste već prijatelji i provodite vrijeme zajedno u školi, povećajte vrijeme koje provodite zajedno pitajući ga želi li se družiti nakon škole.

  • Ne pridružujte se klubu ili timu koji vam se ne sviđa samo zato što je on dio njega. Mogli biste pronaći nešto u čemu uživate i zamoliti ga da vam se pridruži.
  • Prije nego što nekoga zamoliš da se druži nakon škole, prvo provjeri da li je s tvojim roditeljima sve u redu.
Navedite dečka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 2
Navedite dečka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 2

Korak 2. Razgovarajte s njim

Ako završite u istom klubu ili u istom timu, pa čak i ako ste već bili prijatelji, on neće znati da ste zainteresovani za njega ako ne razgovarate s njim. Pitajte ga o sebi i recite mu nešto o sebi. Ako ste jako nervozni zbog razgovora s njim, možete započeti razgovor govoreći o aktivnosti koju radite zajedno.

  • Na primjer, možete reći nešto poput „Hej, pa tek sam počeo sa šahovskim klubom, ali čini se da si zaista dobar u tome. Kako ste naučili svirati?” Ili „Sviram violinu, ali sam oduvijek želio svirati gitaru. Znam da se već neko vrijeme igraš. Je li teško naučiti?"
  • Ako ste već prijatelji i pokušavate razgovarati o nečem novom, recite mu nešto što već ne zna o vama. Na primjer, možete mu reći o svom omiljenom bendu ili omiljenom mjestu za odmor.
Navedite dečka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 3
Navedite dečka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 3

Korak 3. Razgovarajte sa njegovim prijateljima

Ako ste već prijatelj s jednim od njegovih prijatelja, recite im da ste zainteresirani za njega. Vjerovatno će mu reći da su prijatelji s tobom - ako već ne zna - i spomenuti da ti se sviđa.

Na primjer, mogli biste jednom od njegovih prijatelja reći: “Prijatelji ste s Jimmyjem, zar ne? Upravo sam se pridružio bendu u kojem je i primijetio sam da je stvarno kul.”

Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 4
Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 4

Korak 4. Odbacite naputke

Ako vam nije ugodno razgovarati s njegovim prijateljima o tome kako se osjećate, zamolite jednog od svojih prijatelja da razgovara s njim umjesto vas. Ne moraju odmah izaći i reći da želite da vas pozove na ples, ali trebali bi pronaći način da mu kažu da ste zainteresirani.

Ako tražite od jednog prijatelja da razgovara s njim direktno, zamolite ga da kaže nešto poput „Sally mi je pričala sve o tome da sam s tobom u šahovskom klubu. Ona misli da si stvarno kul.”

2. dio 2: Govorimo o plesu

Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 5
Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 5

Korak 1. Spomenite ples u razgovoru

Čak i ako provodite vrijeme s dječakom kojeg želite pozvati na ples, on možda još uvijek ne zna šta vas zanima da idete na ples. Iznesite to u ležernom razgovoru dok govorite o nečem drugom. Na ovaj način, on zna da znate da se ples događa i da želite ići.

Na primjer, ako govorite o stvarima koje se dešavaju u školi, mogli biste reći nešto poput „Oh, jeste li čuli za ples koji se odvija za nekoliko tjedana? Znate li koliko koštaju karte?” Na ovaj način, on zna da znate da se ples odvija, ali isto tako zna da ste zainteresirani za odlazak jer se raspitujete o cijeni ulaznica

Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 6
Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 6

Korak 2. Pitajte ga ide li

Možda dječaku nije palo na pamet s kim želite ići na ples. Ako je to istina, neće nikoga pozvati na ples, a još manje vas. Zato ga pitajte je li zainteresiran za odlazak. Ovaj razgovor možete voditi istovremeno s izvođenjem plesa u razgovoru ili ga možete pitati nekoliko dana kasnije.

Na primjer, ako već govorite o plesu, mogli biste reći nešto poput „Dakle, čuli ste za ples? Jeste li odlučili idete li?” Ako prođe nekoliko dana nakon što ste prvi put izveli ples, mogli biste reći nešto poput "Pa jeste li razmišljali više o plesu? Jeste li odlučili idete li?"

Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 7
Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 7

Korak 3. Recite mu da ste zamišljali da idete s njim

Nekim dječacima može biti neugodno tražiti od vas da pođete na ples s njima jer se boje da to što vas pita postaje očigledno da žele ići. Ako mu unaprijed kažete da ste zamišljali da idete s njim na ples, znat će da želite ići s njim i možda će vam biti ugodnije pozvati vas van.

Na primjer, mogli biste reći nešto poput „Pa znam da smo prije nekoliko dana pričali o plesu, i od tada sam zaista razmišljao o tome koliko bi bilo zabavno ići s tobom. Jeste li razmišljali s kim želite ići?” Na ovaj način zna da želite da vas pita

Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 8
Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 8

Korak 4. Dajte mu malo prostora

Nakon što ste pokrenuli ples i rekli mu da želite ići s njim, dajte mu nekoliko dana da razmisli. Možda se ispostavi da vas želi pitati, ali treba skupiti hrabrost. Čak i ako zna da želite ići s njim, možda će biti nervozan pitati vas.

Ne biste trebali potpuno prestati razgovarati s njim kada zna da želite ići s njim na ples. I dalje radite stvari koje ste radili zajedno, ali ne pitajte ga svaki dan razmišlja li o tome koga želi pozvati na ples

Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 9
Navedite momka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 9

Korak 5. Nemojte paničariti ako ne pita

Postoji šansa da vas tip koji vam se sviđa možda ne pozove na ples. Ako to ne učini, vjerojatno će boljeti, ali nemojte paničariti. Nema razloga da ne zamolite nekog drugog da ide s vama ili samo sa grupom vaših prijatelja.

Navedite dečka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 10
Navedite dečka da vas pozove na ples kao prethodeći korak 10

Korak 6. Pitajte ga sami

Ako zaista oduzima vrijeme i ples je udaljen samo nekoliko dana, uvijek ga možete jednostavno zamoliti da pođe s vama! Ovo je posebno dobra ideja ako je zaista stidljiv.

Na primjer, možete reći nešto poput "Dakle, razgovarali smo o plesu i on se zaista približava, pa sam se pitao želite li možda ići sa mnom."

Savjeti

  • Možda vas neće pitati, ili vam može reći da je već pitao nekog drugog. To je u redu. Odbijanje je užasno, ali nije kraj svijeta.
  • Pokušajte ga indirektno pozvati. Na primjer, možete reći nešto poput „Hej, idem na ples ovog petka s nekim od svojih prijatelja. Želite li nam se pridružiti?” Neka izgleda kao redovno prijateljstvo, a zatim polako napredujte, a ako se niko od vaših prijatelja ne pojavi, tim bolje.

Preporučuje se: